Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Nemzetközi konferencián való részvétel

Utolsó módosítás: 2016. november 14.

Karunk oktatójának részvétele a „Spišský biskup a jágerský arcibiskup Ján Ladislav Pyrker a Učiteľské ústavy v Spišskej Kapitule a v Jágri“ /„Pyrker János László szepesi püspök és egri érsek, valamint a szepeskáptalani és egri Tanítóképző Intézetek” című nemzetközi konferencián Szepeskáptalanon

Dr. Tengely Adrienn, az Andragógiai és Közművelődési Tanszék főiskolai docense, Dr. Verók Attila, a Kulturális Örökség és Művelődéstörténet Tanszék tanszékvezető főiskolai docense, valamint Mizera Tamás, a Neveléstudományi Doktori Iskola hallgatója október 25-26-án Szepeskáptalanban egy-egy előadással képviselte egyetemünket a „Spišský biskup a jágerský arcibiskup Ján Ladislav Pyrker a Učiteľské ústavy v Spišskej Kapitule a v Jágri" /„Pyrker János László szepesi püspök és egri érsek, valamint a szepeskáptalani és egri Tanítóképző Intézetek" című nemzetközi konferencián.

Verók Attila és Mizera Tamás az egri líceumi nyomda 19. századi működéséről és kiadványairól, Tengely Adrienn pedig a 19. századi vallási élet kérdéseiről és ellentmondásairól tartott előadást, melyeket a szlovák, cseh és magyar egyház- és művelődéstörténeti kutatók közös tanácskozása követett.

 

 

A  hírt küldte: Dr. Tengely Adrienn, főiskolai docens


< Vissza