Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Kínálat nemzetközi hallgatóknak

Utolsó módosítás: 2019. október 13.

A karon két alapképzést (Gazdálkodási és menedzsment BA, Turizmus-vendéglátás BA) és három mesterképzést (Turizmus menedzsment MA, Vállalkozásfejlesztés MA, Vezetés és szervezés MA) indítunk angol nyelven a Gyöngyösi Károly Róbert Campuson, amelyre nem csak külföldi hallgatókat kívánunk beiskolázni, hiszen a szakra való jelentkezés lehetőségét a magyar hallgatók számára is lehetővé tesszük a rendes felvételi eljárás keretében.

A teljes egészében angol nyelvű programjaink mellett az Egri Campuson is fokozatosan növelni kívánjuk az idegen nyelven meghirdetésre kerülő további tanegységek számát, amellyel az európai csereprogramokban részt vevő hallgatókat is sikeresebben célozhatjuk meg, és amelyek felvételét a magyar nyelven tanuló hallgatóinknak is lehetővé tesszük.

A Karon már a 100-at is meghaladja az egyes tanévekben különböző csereprogramok keretében fogadott külföldi hallgatók száma. A Karról pedig az elmúlt években tanévenként áltagosan 15–20 hallgató és 2–3 oktató utazott külföldre oktatói és hallgatói csereprogram keretei között.

Karunk Gazdaságtudományi Intézetében 2011-2019 között folyt az Open University Malaysia-val közösen gondozott angol nyelvű MBA képzés, amelyre új felvételi eljárást már nem indítunk, de a képzésben még bent lévő hallgatók számára biztosítjuk a maláj diploma megszerzésének a lehetőségét.


< Vissza