Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Tisztújítás a Miskolci Akadémiai Bizottságban

Utolsó módosítás: 2017. május 30.

A Magyar Tudományos Akadémia Miskolci Területi Bizottságának Közgazdaságtudományi Szakbizottságában is lezajlott a tisztújítás.

2017-ben a Magyar Tudományos Akadémia Miskolci Területi Bizottságának Közgazdaságtudományi Szakbizottságában is esedékessé vált a munkabizottságok újjászervezése és a tisztségviselők megválasztása.

A Miskolci Akadémiai Bizottság a 2017. április 18-i ülésén változtatás nélkül jóváhagyta a Közgazdaságtudományi Szakbizottság mindegyik, jóváhagyásra beküldött munkabizottságát, így az Eszterházy Károly Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karának Gazdaságfejlesztési Kutatások Munkabizottságát is. 2017. május 2-án a munkabizottság tagjai a következő három évre a munkabizottság elnökének Dr. Csáfor Hajnalkát választották meg, a munkabizottság titkári feladatait pedig Dr. Csugány Julianna látja el.

A MAB határozata értelmében a nyolc munkabizottság elnöke automatikusan tagja a Közgazdaságtudományi Szakbizottságnak is. Ezen túlmenően minden szakbizottság 15 szakbizottsági tagot választhat. A tisztújítás utolsó lépéseként 2017. május 25-én került sor a szakbizottság választható tagjainak megválasztására, melyen az Eszterházy Károly Egyetemet három kolléga, Dr. Tánczos Tamás, Dr. Csugány Julianna és Matiscsákné dr. Lizák Marianna képviselte. A Miskolci Akadémiai Bizottság újjászerveződő 24 tagú Közgazdaságtudományi Szakbizottságának tagja az Eszterházy Károly Egyetemről Dr. Csáfor Hajnalka munkabizottsági elnök, valamint Dr. Kádek István és Dr. Csugány Julianna.

Az MTA Miskolci Területi Bizottság Közgazdaságtudományi Szakbizottságának elnöki feladatait a következő három évben is Prof. Dr. Illés Mária látja el, társelnöknek választották Dr. Balaton Károlyt, tiszteletbeli elnöknek pedig Dr. Fekete Ivánt. A szakbizottság titkára továbbra is Sáfrányné Dr. Gubik Andrea.


< Vissza