Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Vendéglátásverseny a GTI-n

Utolsó módosítás: 2015. május 06.

A Hotel E*Stella adott otthont a saját hallgatóik vendéglátás című versenyének, amely a TÁMOP 4.1.1.F-13/1-2013-0009 keretén belül valósulhatott meg, témája az oktatás, gyakorlat, innováció.

A versenyt az első évfolyamos turizmus és vendéglátás szakképzéses hallgatóknak rendezték, ahol 6 csapat mérte össze tudását úgy elméletben, mint gyakorlatban is. A verseny megkezdése előtt a csapatok még segítséget kaptak a tanáraiktól, majd a versenyben már egyesével kerültek értékelésre. A zsűri értékelte a kiszolgálást, az asztal terítését, a menü összeállítását és az ahhoz választott borokat.
A hallgatóknak ez volt az első versenyük, amit azért rendeztek, hogy az itt megszerzett elméleti és gyakorlati tapasztalataikat majd a nyáron elkezdett szakmai gyakorlataikban kamatoztatni tudják és a mindennapi munkában könnyebben és sikeresebben érvényesüljenek.
A nyertes csapatot egy budapesti kirándulásra viszik, ahol a Fradi pálya - Groupama Aréna - vendéglátás hátterét nézhetik meg, majd az este folyamán egy vacsorát költhetnek el ott.
Szerző: Fekete Dorottya
Fotó: Paár Adrián

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


< Vissza