Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Marketing szakember előadása a GTI-ben

Utolsó módosítás: 2019. október 13.

2018. április 18-án Dávid Zsolt marketing szakember tartott előadást az exportmarketing sajátosságairól a Gazdaságtudományi Intézet hallgatóinak.

Dávid Zsolt, több multinacionális és nagyvállalat marketing menedzsere, stratégiai menedzsere tartott rendhagyó marketing előadást a Gazdaságtudományi intézet hallgatóinak az exportmarketing kihívásairól. Bemutatta az exportmarketing folyamatát, megismerkedhettük a főbb veszélyeivel, számos gyakorlati példából vett tapasztalattal gyarapodhattak a hallgatók.
Fontos területként előadónk foglalkozott a közösségi média exportmarketingben alkalmazható típusaival, hatékony és kevésbé hatékony eszközeivel, a kapcsolatépítés lehetséges módszereivel és elveivel. A hallgatók hasznos tanácsokat kaptak a legfontosabb szakirodalmakra, illetve azokra az eseményekre vonatkozóan, amelyek meglátogatása minden marketinggel foglalkozni kívánó szakember számára hasznos és hozzájárul a sikeres munkához.

A program az EFOP-3.4.3-16-2016-00010 „Az Eszterházy Károly Egyetem fejlesztése a felsőfokú oktatásminőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása érdekében" című projekt támogatásával valósult meg.


< Vissza