Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

FIKOT 2019. ÁPRILIS 27.

Utolsó módosítás: 2019. október 13.

A Magyar Közgazdasági Társaság Ifjúsági Bizottsága és az Eszterházy Károly Egyetem Gazdaságtudományi Intézete 2019. április 27-én rendezte meg a XXXIX. Fiatal Közgazdászok Országos Találkozóját (FIKOT) Egerben közel 100 fő részvételével.

A rendezvényt Csáfor Hajnalka dékán nyitotta meg. A Találkozót az MKT Ifjúsági Bizottságának elnöke, Németh Péter vezette. Az egynapos rendezvény központi témája a sportgazdaságtan, E-sport volt. Előadóink között köszönthettük Borbély Attilát, a Debreceni Egyetem egyetemi tanárát, Asztalos Lászlót, a Budapesti Corvinus Egyetem tanárát, egyetemünk képviseletében Szlávik János professzor urat, Kerekes Sándort, a Corvinus Egyetem professzor emeritusát, Halm Tamást a Közgazdasági Szemle főszerkesztőjét, valamint Balázs Péter professzor urat, a Corvinus Egyetem tanárát. Sharing economy és E-sport témában szekcióelőadásokat hallgathattunk meg.
A rendezvényen fogadtuk az ország egyetemeinek hallgatóit, a Magyar Közgazdasági Társaság ifjúsági szervezetének tagjait, valamint a Heves megyei szervezet tagjait.
Eger, 2019. május 1.

A hírt küldte: Soós Gabriella


< Vissza