Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

AZ OKTATÁSI INNOVÁCIÓ ELISMERÉSÉT KAPTA A SZOCPED

Utolsó módosítás: 2017. június 28.

"Oktatási innováció Magyarországon" címmel rendezett szakmai napot az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kara 2017. június 27-én, ahol az óvodától a felsőoktatáson át a piaci szereplőkig 26 intézmény, köztük az Eszterházy Károly Egyetem mutatta be saját innovációs tevékenységét.

A nap első részében raportőrök ismertették a meghívott intézmények innovációs eredményeit, majd Elismerő Oklevelek átadására került sor. Örömmel tudatjuk, hogy 2017-ben a díjazottak egyike az Intézet Szociálpedagógia Tanszéke lett. Az oklevelet dr. Halász Gábor, a kapcsolódó OTKA-kutatás vezetője és Brassói Sándor, az Oktatási Hivatal elnökhelyettese adták át Hadnagy Józsefnek a Szociálpedagógia Tanszék vezetőjének.

Az Oklevélhez szívből gratulálunk, s ezúton is köszönjük kollégáink és tanszékvezető úr áldozatos munkáját! Az elismerés értékét növeli, így külön kiemelésre érdemes, hogy a „kimagasló innovációs teljesítmény" megállapítása az Innova kutatás keretei között, több mint 5000 adatközlő oktatási intézmény/szervezet adatai alapján meghatározott innovációs mutatók alapján történt.
A rendezvény „A helyi innovációk keletkezése, terjedése és rendszerformáló hatása az oktatási ágazatban" c. OTKA-kutatás keretei között valósult meg.

A hírt küldte: Csépányi Zsolt (Társadalomtudományi Intézet)
(Fotó: tanszéki archívum)


< Vissza