Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Táborok

Utolsó módosítás: 2018. július 25.

Az Eszterházy Károly Egyetem 2014 óta szervez napközis táborokat általános iskolás gyerekek számára.

Táboraink az említett korosztály körében szeretnék népszerűsíteni a különböző tudományokat, sportágakat, Eger kulturális és természeti környezetét a célcsoportnak megfelelő, igényes programok megszervezésével.

A táborok biztonságos elhelyezést és hasznos időtöltést kínálnak a nyári szünetben. Fontosnak tartjuk, hogy a meghirdetett táboraink a szórakozáson kívül elősegítsék a táborozók fizikai és szellemi képességeinek fejlődését is. Játszva, de szakemberek segítségével sajátíthatnak el új ismereteket.
Szaktanári felügyelet mellett biztosítunk színvonalas és sokrétű programokat a nebulók kikapcsolódásához. Minden turnusban táborvezetők koordinálják a gyerekeket és szülőket egyaránt végig az öt nap során.
Az Eszterházy táborok az Eszterházy Károly Egyetem és Gyakorlóiskola oktatóinak segítségével valósulnak meg, akiknek munkáját saját, elsősorban pedagógus hallgatóink segítik. Oktatóink szerteágazó ismeretei, az Egyetem épületeinek adottságai, Eger város és a környező területek felfedezése lehetővé teszik számunkra, hogy úgy alakítsuk a délelőtti és délutáni foglalkozásainkat, hogy minden turnusban különböző programokat lehessen kipróbálni, figyelembe véve, hogy nagyon sok visszatérő táborozó van.

Minden évben nagy sikerrel indítjuk a Természettudományi táborunkat, melynek elsősorban a Varázstorony ad helyet, de kihagyhatatlan programeleme a tábornak a patakvizsgálat és a Botanikus kertbe való látogatás. Nagy népszerűségnek örvend a Labdajáték előkészítő tábor, melyben a röplabda és foci mellett más labdás sportot is kipróbálhatnak a gyerekek. Évről-évre visszatérő, nagy sikerű tábor a Rajz és animációs filmkészítő tábor, melynek során az animációs film egyszerűbb lépéseit sajátíthatják el a jelentkezők. Az UtaZOO tábor alatt játékos formában szerezhetnek új ismereteket saját érdeklődésüknek megfelelően, felfedezhetik a környezetükben élő állatokat, növényeket, minden nap más helyszínre ellátogatva.

A táborokkal kapcsolatban érdeklődni az orosz.rita@uni-eszterhazy.hu email címen lehet.

Az adott évi árlista minden évben aktuálisan kerül meghatározásra a különböző programelemeket figyelembe véve.

Galéria előző évi táborainkból az alábbi linkre kattintva érhető el:
http://taborozas.uni-eszterhazy.hu/hu/tabor/galeria 

 


< Vissza