Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Virtuális standdal készülünk az Educatio-ra

Utolsó módosítás: 2021. január 27.

Az Eszterházy Károly Egyetem is bemutatkozik 2021. január 21-23. között az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon.

Naprakész információkkal, számos videóval, megannyi kreatív tartalommal készül az Eszterházy Károly Egyetem a 2021. január 21-23. között megrendezendő Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra. A www.educatioexpo.hu weboldalon az intézmény virtuális standján az érdeklődők megismerhetik az egyetem öt karát, képzési területeit, de megtudhatják egyebek között azt is, milyen ösztöndíj-lehetőségeket, kollégiumokat és hallgatói szolgáltatásokat is kínál az EKE. Mindemellett szó lesz a duális képzés előnyeiről, és a külföldi tanulmányi lehetőségekről is.

Természetesen teret adunk a beszélgetéseknek is: live-, illetve videochat alkalmazásokon keresztül, 15 „szobában" adunk választ a képzéseket, campusokat érintő kérdésekre, de pályatervezési tanácsadást is szervezünk. Az intézmény által kínált képzések ide kattintva elérhetők.

A szervezők közlése szerint nemrégiben indult el a regisztráció, de már most több ezren jelezték részvételi szándékukat. A rendszer befogadóképességét szem előtt tartva, naponta két idősávban (egy délelőtti és egy délutáni időintervallumban) biztosítanak belépést. A rendezvény minden látogató számára ingyenes, regisztrálni a rendezvény közben is lehet. A program során 32 hazai és 19 külföldi egyetem standját lehet majd meglátogatni. A kiállítók soraiban megjelennek felnőtt- és szakképző helyek, nyelvtanulási és ösztöndíj programok, diákmunka közvetítők, állami nagyvállalatok és multinacionális cégek is.


Az Eszterházy Károly Egyetem felvételi oldala: felvi.uni-eszterhazy.hu.

Kövesd figyelemmel közösségi oldalainkat is!

Facebook: UniEszterházy – EKE
Instagram: unieszterhazy
TikTok: unieszterhazy

 


< Vissza