Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Újabb kisfilmek a pályatervezéshez

Utolsó módosítás: 2020. szeptember 01.

Új kisfilmek készültek el a 4 Campus Programnak köszönhetően, a Richter Gedeon Nyrt. közreműködésével, melyek a szakbemutató filmek után most munkakörökkel ismertetik meg az MTMI terület iránt érdeklődőket.

A projekt célja, hogy az MTMI képzésiterületet népszerűsítse a fiatalok körében. Ebből a célból korábban elkészültek egyetemünk MTMI területhez tartozó szakjainak bemutatkozó filmjei, és most ezek folytatásaként a szakokkal, egyelőre a kémia szakkal, betölthető munkaköröket bemutató kisfilmek is megtekinthetőek az mtmi.uni-eszerhazy.hu oldalon.

A filmek a Richter Gedeon Nyrt. közreműködésével készültek el, így exkluzív helyszínen, és modern gépek között lehet megismerni a vegyész analitikus, a szerkezetkutató, a szintetikus kutató-fejlesztő és vegyészmérnök munkakör tevékenységeit.

A filmeket a Líceum Tv és a PKK Pályatervezési Programiroda munkatársai készítették. A természettudományos érdeklődésűek figyelmébe okvetlenül ajánljuk!


 A filmek INNEN elérhetőek.


A filmek a 4 Campus Program - A felsőoktatásba való bekerülést elősegítő készségfejlesztő és kommunikációs programok megvalósítása, valamint az MTMI szakok népszerűsítése az Eszterházy Károly Egyetemen projektnek köszönhetően készültek el.


< Vissza