Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Új oldallal a közösségért

Utolsó módosítás: 2019. január 10.

Újabb meghatározó mérföldkőhöz érkezett az Eszterházy Károly Egyetem kommunikációs felületeinek megújulási folyamata: ezúttal új Facebook-oldallal jelentkezünk.

Az Eszterházy Károly Egyetem néhány hónappal ezelőtt megújította a Líceumi Palettát mind tartalmában, mint külalakjában. Egyetemünkön régóta dédelgetett álom vált valóra azzal, hogy magazinunk megújulásával közel egy időben elindult a Líceum Rádió, emellett folyamatosan új műsorokkal jelentkezik a Líceum Televízió is.
A megújulás következő mérföldkövéhez érkezett az intézmény: új egyetemi Facebook-oldallal jelentkezik. Oldalunk a már megszokott módon naponta frissül az egyetemmel kapcsolatos aktuális tartalmakkal, valamint oktatóinknak, munkatársainknak és hallgatóinknak szóló cikkekkel, felhívásokkal, követői továbbra is tájékozódhatnak egyetemünk mindennapjainak meghatározó pillanatairól. Az új oldalon ezentúl is megtalálja a képgalériák között korábbi fontosabb tartalmainkat, böngésszenek ezek között is!
Profilképéhez az Eszterházy-keretet használva azt is jelezheti ismerőseinek, hogy az Eszterházy közösségéhez tartozik! A keret unieszterhazy hívószó alatt található meg.


Csak néhány kattintásnyira van attól, hogy tartalmainkról első kézből értesüljön: kövesse az alábbi ábrán feltüntetett instrukciókat!


Kövessen minket továbbra is a Facebookon, és Instagram-oldalunkon is!

 

Eszterházy Károly Egyetem (@unieszterhazy) által megosztott bejegyzés, Máj 25., 2017, időpont: 3:30 (PDT időzóna szerint) 


< Vissza