Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Sikeres volt az első online TDK intézményünkben

Utolsó módosítás: 2020. május 18.

A rendkívüli helyzet nemcsak az egyetemi oktatást alakította át, hanem új kihívás elé állította a TDK-t is. 2020. május 13-án első alkalommal rendeztünk online TDK-t intézményünk történetében.

Tudományos kutatással és tanórán kívüli művészeti alkotómunkával továbbra is sok hallgatónk foglalkozik, ennek köszönhető, hogy a május 13-ai, rendkívüli intézményi TDK-n az egyetem 20 tehetséggondozó műhelyének 120 pályázója vett részt. A bemutatókat az érdeklődők otthonukból online közvetítések útján követhették.

A kiemelt tudományos és művészeti eseményen intézményünk minden kara és minden campusa képviseltette magát, melyre már évek óta nem volt példa.

A jelenlegi fordulóból a zsűrik értékelése alapján a pályázók mintegy fele jutott tovább a 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencia tíz szekciójába, amit 2021 tavaszán rendeznek meg. Ők lesznek azok, aki pályamunkáikkal országos szinten reprezentálhatják majd az Eszterházy Károly Egyetemet.

A tudományos munkáikat május 13-án bemutató hallgatók jelentős része pályamunkájával nemcsak a magasabb tehetséggondozási fórumra történő továbbjutást érdemelte ki, hanem egyúttal szakdolgozatának védését is eredményesen abszolválta.

Minden érintett hallgatónknak gratulálunk, tudományos tevékenységük végzéséhez további sok sikert kívánunk, témavezetőiknek pedig köszönjük a felkészítést!

Verók Attila, elnök
Intézményi Tudományos Diákköri Bizottság


Eredmények:


 


< Vissza