Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Pótolhatóak a dokumentumok a felvi.hu oldalon

Utolsó módosítás: 2018. május 29.

A február 15. után megszerzett és a felvétel feltételéül szolgáló, a pontszámításhoz nélkülözhetetlen vagy többletpontokat igazoló dokumentumok legkésőbb 2018. július 11-ig pótolhatók az E-felvételi Dokumentumok menüpontjában.

„Az E-felvételiben a beszkennelt iratok a Dokumentumok menüpontban tölthetők fel: a Jelentkezésekhez szükséges dokumentumok táblázatból vagy a Jelentkezésekhez csatolt dokumentumok táblázatban található Új dokumentum csatolása gombra kattintva. Amennyiben a feltöltés sikeres volt, a fájl megjelenik a jelentkezésekhez csatolt dokumentumok táblázatában. Arra is van lehetőség, hogy már meglévő dokumentumhoz töltsünk fel új fájt (pl. középiskolai bizonyítvány még hiányzó oldalait): ilyenkor a Jelentkezésekhez csatolt dokumentumok táblázatban az adott dokumentumtípus melletti Művelet ikonra kell kattintani. A már benyújtott dokumentum képét annak neve mellett látható ikon segítségével lehet megtekinteni” – olvasható a felvi.hu oldalon.

„Dokumentumok pótlására 2018. július 11. éjfélig van lehetőség (...) nem érdemes azonban az utolsó pillanatokra hagyni a munkát: az utolsó napon-napokban feltöltött dokumentumok feldolgozása már a határidő után történhet csak meg, és ha bármilyen probléma adódna velük, az már nem lesz javítható” – hívják fel a jelentkezők figyelmét.

További részletek a felvi.hu-n!

 

 


< Vissza