Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Pótfelvételizz az Eszterházy Károly Egyetemre!

Utolsó módosítás: 2020. augusztus 10.

Milyen fontos információkat kell észben tartanod, ha szeretnél a pótfelvételi eljárásban, akár állami ösztöndíjas képzésre jelentkezni az Eszterházy Károly Egyetemre? Kövesd honlapunkat a következő napokban is, és nem maradsz le semmiről!

Az Oktatási Hivatal tájékoztatása szerint idén a pótfelvételi eljárásban állami ösztöndíjas képzésekre is jelentkezhetsz az Eszterházy Károly Egyetemen gazdaságtudományi, informatikai, pedagógusképzési és társadalomtudományi alapszakokra! Pótfelvételin induló szakjainkat ITT találod! Induló állami ösztöndíjas szakjaink:


A pótfelvételi határideje: 2020.07.30. - 2020. 08. 09. éjfél

Felvételi vizsgák időpontja: 2020. augusztus 13-án online módon - a felvételi vizsga részleteiről hamarosan tájékoztatást küld intézményünk! Azokon a szakokon, ahol korábban motivációs levelet kértünk, a beküldési határidő szintén ez a nap!

Nem kell felvételi vizsgát tennie annak a jelentkezőnek, aki az általános felvételi eljárásban érvényes felvételi pontszámmal rendelkezik!

A felsőoktatási felvételi szakmai vizsgák időpontja: 2020. augusztus 17-18.


 


A 2020-as pótfelvételi eljárásban  a felvi.hu E-felvételi menüpontjában jelentkezhetsz majd, ha szeretnél csatlakozni a 2020 szeptemberében induló képzéseink valamelyikéhez. Akkor is jelentkezhetsz – egyetlen helyre –, ha az általános felvételi eljárásban nem jelentkeztél, vagy jelentkeztél ugyan, de pontszámod alapján nem nyertél felvételt egyetlen helyre sem.


 


>>> felvi.uni-eszterhazy.hu <<<


A felvételiről minden fontos információt megtalálsz az intézmény fenti honlapján! A különféle vizsgákra egyetemünk a rövid határidők miatt már nem küld ki behívóleveleket, ezért mindenképpen tájékozódj a már említett felvételi honlapunkon további tennivalóidról! A felvételi döntésről e-mailben értesítünk, figyeld a felvételi rendszerben megadott e-mail címed postafiókját!


Miért az Eszterházy Károly Egyetem?


  • Magasan képzett, tapasztalt oktatóktól tanulhatsz, népszerű, biztos megélhetést biztosító szakok közül választhatsz, akár duális képzéseink közül, melyek kiváló vállalati partnerekkel valósulnak meg. Campusainkat barátságos és biztonságos városokban találod.

  • Intézményünk három campuson – Egerben, Jászberényben és Sárospatakon – hat korszerű, jól felszerelt kollégiummal rendelkezik.
  • Olyan országosan is egyedülálló ösztöndíjakra pályázhatsz nálunk, mint az Eszterházy-ösztöndíj vagy a Gárdonyi-, illetve a Klebelsberg-ösztöndíj, melyek a tanulmányaid idejére akár teljes anyagi támogatást jelenthetnek!
  • Négy féléven át tanulhatsz ingyenesen idegen nyelven, melynek széles választéka elérhető intézményünkben, emellett pedig kiváló nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik egyetemünk.
  • Az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat rendszeresen szervez számodra különféle programokat, problémáiddal pedig bátran fordulhatsz a Kortárssegítő és Mentálhigiénés Tanácsadó Irodához!

  • Vár téged az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat, a Kepes György Szakkollégium, a Roma Szakkollégium és még számos öntevékeny kör!
  • Ha kiemelkedő sporttevékenységet végzel, csatlakozhatsz csapatainkhoz, de ha nem versenyszerűen szeretnél sportolni, abban az esetben is minden lehetőség adott ahhoz, hogy fejleszd magad, az egészséged!

Vár a Bölcsészettudományi és Művészeti Kar, a Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, az Informatikai Kar, a Pedagógiai Kar, valamint a Természettudományi Karunk!

Találkozzunk szeptemberben, légy te is eszterházys!

További hasznos információkért kövesd UniEszterházy – EKE Facebook-oldalunkat és Instagram-oldalunkat, illetve már TikTokon is megtalálsz minket unieszterhazy néven!


 


< Vissza