Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Okoserdő: pályázat mobilalkalmazás fejlesztésére

Utolsó módosítás: 2018. szeptember 11.

Az Észak Magyarországi Informatikai Klaszter együttműködésben az Agrárminisztériummal pályázatot ír ki felsőoktatási intézmények hallgatóinak és alternatív programozó képzésben részt vevő fiatalok számára.

A pályázat célja olyan mobilalkalmazás ötletének kidolgozása, mely alkalmas az erdők látogatottságának növelésére, vagy bármilyen ismert erdészeti probléma megoldásának támogatására. Nincs megkötés, lehet széles kört megcélzó vagy meghatározott célcsoportnak szóló az ötlet, lehet turisztikai szempontból többletértéket adó, vagy kifejezetten erdészetileg hasznos a megoldás. Az alkalmazást először koncepció szinten kell kidolgozni, ez alapján választja ki a bíráló bizottság a legjobb ötleteket, melyek közül a három legjobbat díjazzák. A legjobb ötletet a beküldőnek az általa kidolgozott koncepció alapján meg is kell valósítania, a gyakorlatban működő alkalmazás formájában, maximum 3 hónap alatt. Az alkalmazás első éles bevezetése és használata az Északerdő Zrt. által kezelt erdőkben történik, ezt figyelembe kell venni az ötletek kidolgozásánál!

Részvételi feltételek:

Minden olyan fiatal pályázhat, aki a pályázat benyújtásának időpontjában valamelyik felsőoktatási intézmény hallgatója, vagy alternatív programozó képzésben vesz részt. Szerződéskötéskor ezen jogviszonyát igazolnia kell! Pályázatot lehet önállóan és csapatban is benyújtani, a csapat létszámára vonatkozóan nincs megkötés, de minden csapattag esetében igazolni szükséges hallgatói vagy egyéb képzési jogviszonyt. Csapat esetében a díjazás a teljes csapatra vonatkozik.

Díjazás:

A nyertes pályázó nettó egymillió forintot vihet haza.

Fontosabb dátumok:

A pályázati koncepció 2018. szeptember 07-ig adható be az okoserdo@infoklaszter.hu email címre.

A beérkező pályaművek közül bíráló bizottság választja ki a nyertest 2018. szeptember 15-ig.

A nyertes pályázónak 2018. december 20-ig kell megvalósítania tervét.

A részletes pályázati kiírás és a regisztrációs űrlap az alábbi linkekről tölthető le:

Pályázati kiírás

Regisztrációs űrlap


< Vissza