Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Miért az Eszterházy?

Utolsó módosítás: 2019. július 30.

Képzési kínálatunkról már olvashattál, ezúttal azt mutatjuk be, milyen az eszterházys hallgatói élet. Tarts velünk!

Intézményünk négy campuson – Egerben, Gyöngyösön, Jászberényben és Sárospatakon – hét korszerű, jól felszerelt kollégiummal rendelkezik, amit jóval olcsóbban vehetsz igénybe az albérleteknél.

Olyan országosan is egyedülálló ösztöndíjakra pályázhatsz nálunk, mint az Eszterházy-ösztöndíj vagy a Gárdonyi-, illetve a Klebelsberg-ösztöndíj, melyek a tanulmányaid idejére akár teljes anyagi támogatást jelenthetnek! Ösztöndíjainkról bővebben ITT olvashatsz!

Az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat rendszeresen szervez számodra különféle programokat: augusztus végén a Gólyatáborba, ősszel Gólyabálba várnak, majd a Tánc Ramazúriba, az Egyetemi Moziklubba, de megmutathatod szépséged és tehetséged a Mr és Miss Eszterházy szépségversenyen, vagy az Eszterházy Csillaga tehetségkutatón!

Nálunk bármely szakra jelentkezel, négy féléven át tanulhatsz ingyenesen idegen nyelven, melynek széles választéka elérhető intézményünkben. Könyvtárainknak nemcsak a szépsége, hanem az elérhető irodalmak száma is lenyűgöz majd, az informatikai hozzáféréssel pedig sosem lesz gondod!

Problémáiddal bátran fordulhatsz a Kortárssegítő és Mentálhigiénés Tanácsadó Irodához, akik szintén rendszeresen szerveznek szórakoztató és tanulságos programokat. Ha kiemelkedő sporttevékenységet végzel, csatlakozhatsz csapatainkhoz, de ha nem versenyszerűen szeretnél sportolni, abban az esetben is minden lehetőség adott ahhoz, hogy fejleszd magad, az egészséged.

Vár téged az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat, a Kepes György Szakkollégium, a Roma Szakkollégium, az EKE Cheerleaders, a BlackShape és még számos öntevékeny kör! Kortárs Hangon irodalmi pályázatunkon nemzetközi szinten is megmutathatod tehetséged, s neves írókkal táborozhatsz. Eszterházy-bérletet válthatsz az egri Gárdonyi Géza Színházba, így minimális áron nézheted meg éves premierjeiket. S ha nem csak nézni, hanem játszani is szeretnél, nálunk színészi ambícióidat is kiteljesítheted.

Ha felkeltettük érdeklődésed, csatlakozz az egyetem hivatalos Facebook-oldalához, Instagram-oldalához, kövesd figyelemmel, mi mindennel várunk téged! Pótfelvételizz hozzánk, válaszd az Eszterházyt!

Ne feledd, a pótfelvételi jelentkezési határideje augusztus 7!


< Vissza