Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Lépj be a tudás univerzumába!

Utolsó módosítás: 2020. augusztus 10.

Az idei pótfelvételi eljárás augusztus 9-ig tart, még nem késő jelentkezni, légy te is eszterházys! S hogy miért válassz minket? Olvasd el cikkeinket és hozd meg a legjobb döntést!


 Az Eszterházy Károly Egyetemen pótfelvételin induló szakokat itt találod.


Idén állami ösztöndíjas képzésekre is jelentkezhetsz, tekintsd meg, mely szakjainkra:

 

Az elmúlt napokban honlapunkon bemutattuk Bölcsészettudományi és Művészeti Karunkat, Gazdaság- és Társadalomtudományi Karunkat, Informatikai Karunkat, Pedagógiai Karunkat és Természettudományi Karunkat.

A 2020-as pótfelvételi eljárásban a felvi.hu E-felvételi menüpontjában jelentkezhetsz, ha szeretnél csatlakozni a szeptemberben induló képzéseink valamelyikéhez. Akkor is jelentkezhetsz – egyetlen helyre –, ha az általános felvételi eljárásban nem jelentkeztél, vagy jelentkeztél ugyan, de pontszámod alapján nem nyertél felvételt egyetlen helyre sem.


A jelentkezés menetéről többet is megtudhatsz alábbi cikkünkben, illetve felvi.uni-eszterhazy.hu honlapunkon.


S hogy miért az Eszterházy Károly Egyetem?


  • Mert nálunk magasan képzett, tapasztalt oktatóktól tanulhatsz, népszerű, biztos megélhetést biztosító szakok közül választhatsz, akár duális képzéseink közül, melyek kiváló vállalati partnerekkel valósulnak meg.
  • Campusainkat barátságos és biztonságos városokban találod!

 

  • Intézményünk három campuson – Egerben, Jászberényben és Sárospatakon – hat korszerű, jól felszerelt kollégiummal rendelkezik.

 

  • Olyan, országosan is egyedülálló ösztöndíjakra pályázhatsz nálunk, mint az Eszterházy-ösztöndíj vagy a Gárdonyi-, illetve a Klebelsberg-ösztöndíj, melyek a tanulmányaid idejére akár teljes anyagi támogatást jelenthetnek!
  • Négy féléven át tanulhatsz ingyenesen idegen nyelven, melynek széles választéka elérhető intézményünkben, emellett pedig kiváló nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik egyetemünk.

 

  • Az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat rendszeresen szervez számodra különféle programokat, problémáiddal pedig bátran fordulhatsz a Kortárssegítő és Mentálhigiénés Tanácsadó Irodához!
  • Vár téged az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat, a Kepes György Szakkollégium, a Roma Szakkollégium és számos öntevékeny kör!

 

  • Ha kiemelkedő sporttevékenységet végzel, csatlakozhatsz csapatainkhoz, de ha nem versenyszerűen szeretnél sportolni, nálunk abban az esetben is minden lehetőség adott ahhoz, hogy fejleszd magad, az egészséged!

 


További hasznos információkért kövesd UniEszterházy – EKE Facebook-oldalunkat és Instagram-oldalunkat, illetve már TikTokon is megtalálsz minket unieszterhazy néven!

Légy te is eszterházys, találkozzunk szeptemberben!


< Vissza