Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Legyen a Varázstorony Eger Csillaga!

Utolsó módosítás: 2017. november 16.

Még lehet szavazni azon a voksoláson, melyen Eger Csillagait keresi az Egri Lokálpatrióta Egylet. A határidő 2017. november 21., kedd.

Ahogyan beszámoltunk róla, a szervezet Intézmények kategóriában jelölte a Líceumban található Varázstornyot.
Szavazni a www.egrilokalpatriotak.hu honlapon „Eger Csillagai" fülnél, regisztrálás után vagy papíron (egyénileg, helyszíni kitöltéssel, a helyszínen kapott nyomtatvánnyal) a Tourinform Irodában (Eger, Bajcsy Zs. u. 9.) lehet. Csak az a jelölő lap érvényes, ahol mindegyik kategóriában egy-egy név melletti kockában X szerepel. Az előre kitöltött, vagy másolt szavazólapok érvénytelenek.

Eszterházy Károly Egyetem Varázstorony:
Az Eszterházy Károly Egyetemen működő Varázstorony már tizenegyedik éve teljesíti legfőbb küldetését: a természettudományok népszerűsítését a 3 -99 éves korosztályban, és a tanulók természettudományi pályaorientációját. A Camera Obscura, a Csillagda, az interaktív fizikai kísérletek terme és a Barna György optikatörténeti kiállítás egész évben várja a látogatókat. Aktív részesei a Kutatók Éjszakája, ill. a Múzeumok Éjszakája programoknak és a tudomány-népszerűsítés minden lehetséges fórumán igyekeznek megjelenni. Éves látogatószámuk folyamatosan növekszik, az idén várhatóan eléri a harminc ezret, amivel előkelő pozíciót foglalnak el Eger város turisztikai szolgáltatásai között.


< Vissza