Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Kihirdették a keresztféléves ponthatárokat

Utolsó módosítás: 2021. január 26.

Megszülettek a keresztféléves felvételi eredményei: az Eszterházy Károly Egyetemre 69 jelentkezőt vettek fel.

Meghatározták a 2021. februárban induló keresztféléves képzések ponthatárait: az Eszterházy Károly Egyetemre 69 fő nyert felvételt, ők valamennyien mesterképzésben, levelező tagozaton, Egerben kezdhetik meg tanulmányaikat februárban.

A beiratkozásra online módon kerül sor, a tárgyfelvételt 2021. február 10-ig biztosítja az intézmény. A felvett hallgatóink számára a tavaszi félévben a konzultációkat – az érvényes Rektori Utasítás szerint – online módon kell megszervezni.

Országosan elmondható, hogy a több mint hatezer jelentkezőből 5231-en jutottak be egyetemre, főiskolára vagy felsőoktatási szakképzésre. A ponthatárok az egyes jelentkezési helyeken az elért felvételi összpontszámok alapján kialakított egységes rangsorolás, az intézmények kapacitása, valamint egyéb, a felsőoktatási felvételi eljárásról szóló kormányrendeletben meghatározott szempontok figyelembevételével alakultak ki.

A felvételizők az E-felvételi felületén személyre szabottan is meg tudják nézni az általuk megjelölt szakok ponthatárait és az elért pontszámaikat (a Jelentkezések és ponthatárok menüpontban). Akik megadták a mobiltelefonszámukat, SMS-ben is értesítést kapnak eredményükről.


Minden felvett jelentkezőnek gratulálunk!


 


< Vissza