Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Karácsonyi készülődés

Utolsó módosítás: 2017. december 19.

2017. december 12-én, kedden délután zajlott a Sporttudományi Intézet szervezésében a nagy hagyományokkal rendelkező karácsonyi készülődés. A nappali tagozatos rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakos hallgatók Herpainé Lakó Judit adjunktus vezetésével fogadták az érdeklődőket.

A rendezvény idén új helyszínen, a Líceum dísztermében várta a kreatív kézműveskedőket, ahol meghitt karácsonyi hangulatban alkothattak a vendégek különböző ajándékokat, a téli ünnepkörhöz kötődő dekorációkat, hagyományos és modern technikák alkalmazásával. Készíthettek narancs mécsest, csokoládé bonbont, karácsonyfadíszeket különböző technikákkal, díszdobozt, speciális porcelánhatású apróságokat, fakorongból rénszarvast, de megismerhették a mézeskalács készítés és díszítés rejtelmeit is.


A teázó, forraltborozó sarokban kellemes zeneszó mellett lehetőség nyílt az adventi időszakhoz és a téli ünnepkörhöz kötődő szokások, hagyományok, személyes élmények felelevenítésére. A kellemes hangulatú délutánon szép számú érdeklődő tölthette tartalmasan szabadidejét és készülhetett az Ünnepre.


A program az Eszterházy Károly Egyetem vezetésének támogatásával valósult meg, a segítséget ezúton is köszöni a Sporttudományi Intézet, kívánva mindekinek kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet!

Fotó: Kakuk Dániel


< Vissza