Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Jótékonysági est Bogi és Bence mosolyáért

Utolsó módosítás: 2017. október 03.

A nyáron tragikus hirtelenséggel elhunyt pedagógus gyermekeinek megsegítésére október 2-án jótékonysági estet szervez az Eszterházy Károly Egyetem.

Egy családtag, egy barát elvesztése mindig óriási veszteséget, hatalmas fájdalmat jelent az itt maradottak számára. Intézményünk közössége is számtalan jó embert, kiváló pedagógust veszített már el. Idén nyáron egy fiatal kolléga, a Gyakorlóiskola pedagógusa, kétgyermekes édesanya hunyt el tragikus hirtelenséggel, félárván hagyva két pici gyermekét. A tragédia az egész várost megrázta, egy emberként fogtak össze a jószándékú segíteni akarók.
Az együttérzés számtalan formában nyilvánulhat meg, olykor sokat segítenek a meleg szavak, vagy akár egy ölelés, a lelki támogatás. Az Eszterházy Károly Egyetem most más formában is szeretné kifejezni együttérzését: a nyáron nyújtott gyors segítséget követően jótékonysági estet szervezünk, és a belépőjegyekből, mosolyjegyekből befolyt összeggel kívánjuk támogatni a családot.

A rendezvény időpontja: 2017.10.2., hétfő, 17.00 óra.
Helyszín: Gárdonyi Géza Színház

Számos neves művész vállalta, hogy a Bogi és Bence mosolyáért szervezett esten a jó ügy mellé áll, és az est teljes bevételét a család számára ajánlja fel. A gálára belépőjegyek 1990 forintért válthatók a színház jegyirodájában és jegypénztárában, az Eszterházy Károly Egyetem Gyakorlóiskolájának Barkóczy utcai titkárságán, valamint a Líceum aulájában, a Varázstorony jegypénztárában. Ugyanitt 1000 és 5000 forintos mosolyjegy vásárlásával is támogathatják a családot.
Ezzel párhuzamosan jótékonysági árverést is indítunk: licitálni lehet az Egyetem honlapján (eszterhazy.hu/közlemenyek) látható felajánlott tárgyakra a licit@uni-eszterhazy.hu email címen. A befolyt összeggel szintén a családot támogatjuk.


< Vissza