Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Eszterházy Krónika

Utolsó módosítás: 2020. május 11.

Íme a legfrissebb Eszterházy Krónika témái.

  • Az oktatás mellett a hallgatói élet is átalakult az elmúlt hetekben. Változatos programok maradtak el, a kapcsolattartás helyszíne az internet lett. Nincs ez másképp az Egri Roma Szakkollégium esetében sem, amiről Szabó Nikolettel, a szakkollégium elnökével beszélgettek.
  • A Távoktatás – hallgatói szemmel című interjúrovat következő vendége a Gyöngyösi Károly Róbert Campus egyik hallgatója, aki arról mesélt, hogy milyen volt az elmúlt két hónap a gyöngyösi campuson, és milyen tapasztalatokat gyűjtött a távoktatással kapcsolatban az elmúlt hetekben.
  • Közel két hónapja állt át az Eszterházy Károly Egyetem a távoktatásra, ami nem csak az egri, hanem az összes campusunkat érintette. Dr. Bujdosó Zoltán, campusokért felelős rektorhelyettessel beszélgettek, aki elmesélte, hogyan is zajlott az elmúlt pár hét a Gyöngyösi Károly Róbert Campuson.
  • Mint sok minden más az oktatásban, az érettségi is átalakult, igazodott a vírushelyzethez. Hogy hogyan szervezték meg a vizsgát az új szabályrendszerben, és végül hogyan zajlott le az érettségi az Eszterházy Gyakorlóiskolában, arról Légrádiné Kőházi Tímea intézményvezetővel beszélgettek.

Műsorvezető: Mózes Krisztina


< Vissza