Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Eszterházy Alumni kedvezménykártya

Utolsó módosítás: 2021. április 21.

Az Eszterházy kedvezménykártya után itt az Eszterházy Alumni kedvezménykártya, mellyel immár az intézmény egykori hallgatói számára is számos üzletbe és szolgáltatóhoz kínálunk kedvezményeket!

Általános tudnivalók a kártyáról:

Egy egyedi, névvel és érvényességi idővel ellátott plasztikkártya kiváltásával egykori hallgatóinknak lehetősége van a csatlakozott partnereknél különböző kedvezményeket igénybe venni szolgáltatásaikra és termékeikre. Segítségül a kártya hátoldalán egy QR-kódot helyeztünk el, ami ezen felületre irányítja majd Önöket.

Az Eszterházy kedvezménykártyáéval megegyező PARTNERLISTA linken találhatóak a partnerek nevei, elérhetőségei, helyszínei, illetve a kedvezmény mértéke és módja.


Az Eszterházy Alumi kedvezménykártya díja 3000 forint, amely 3 évig érvényes, ezt követően meghosszabbítható.

A bevételt az Eszterházy Károly Egyetem jótékony célokra használja fel.


Kik igényelhetnek?

Az Eszterházy Károly Egyetem és a jogelőd intézmény egykori, bármely szakon és képzési formában oklevelet szerzett hallgatói.

Mi az igénylés menete?

A letöltött dokumentumot aláírva postára adhatja a 3300 Eger Egészsgéház u. 4. (EHÖK iroda) címre, vagy személyesen is leadhatja a fent megadott címen. A kártyát utalással vagy személyesen is fizetheti. (Utalással kapcsolatos információk >>>) Személyes fizetés esetén azonnal kézhez veheti a kártyát, utalás esetén pedig kipostázzuk Önnek!

Szeretne partnerként csatlakozni?

Letölthető dokumentumok:


Csatlakozz te is az Eszterházyn végzett hallgatók közösségéhez az Eszterházy Alumni Facebook-csoportban!


 


< Vissza