Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Egyetemünk munkája a stratégiában

Utolsó módosítás: 2021. január 15.

Önkormányzatokkal, a kamarákkal, a vállalkozókkal közösen készítette el Eszterházy Károly Egyetem az Északkelet-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna tíz évre szóló stratégiáját, amelyet Dr. Juhász Attila Simon, a Heves Megyei Közgyűlés elnöke ismertetett.

Rendhagyó módon, online tartotta gazdasági évnyitóját a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (HKIK) - számolt be róla a heol.hu. Az eseményen dr. Juhász Attila Simon, a Heves Megyei Közgyűlés elnöke a térség következő tízéves gazdaságfejlesztési stratégiáját ismertette. Mint mondta, a megyét az Északkelet-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zónához sorolták öt másik hazai megyével és a határral szomszédos magyarlakta térségekkel együtt. Az önkormányzatok, a kamarák, a vállalkozók és az Eszterházy Károly Egyetem bevonásával készítették el a tíz évre szóló stratégiát ezernél több projektötlettel, amelyek értéke 1300 milliárd forint.

A rendezvényen bemutatták a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, s a Heves Megyei Hírlap közös, Heves Megye TOP 2020 című gazdasági magazinját, amelyben egyebek között az Eszterházy Károly Egyetem Kutatási és Fejlesztési Központjáról is olvashatnak. 


< Vissza