Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

EDUCATIO 2018

Utolsó módosítás: 2018. január 22.

2018. január 18-20.: Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás Budapesten! Egyetemünk a BF07-es standnál várja az érdeklődőket!

Idén is megszervezik az EDUCATIO Szakkiállítást Budapesten, a Hungexpo "G" csarnokában (Budapest, Albertisai út 10.)! A több napos seregszemlén évente mintegy 150 kiállító és több, mint 43.000 látogató vesz részt. Közel 50 felsőoktatási intézmény jelenlegi hallgatói-, oktatói adják át a legfontosabb információkat a képzésről, a szokásokról, kollégiumi elhelyezésről, és akár a tanulmányokat követő jövőképről is.

Intézményünket a BF07-es standon lehet majd megtalálni.

Különleges standunkat a Vizuális Művészeti Intézet hallgatói tervezték. A szakkiállításon hasznos információkkal, szórónyagokkal, ajándéktárgyakkal várjuk az érdeklődőket!

Az Eszterházy Károly Egyetem négy campuson (Eger, Gyöngyös, Jászberény, Sárospatak), öt karon piacképes képzéskínálattal, egyedi ösztöndíj-lehetőségekkel, családias hangulattal várja leendő hallgatóit. Az agrárképzés, a bölcsészettudományok, a pedagógusképzés, a gazdaság- és társadalomtudományok, a természettudományok, az informatika, a sporttudományok és a művészetek terén kínálunk képzéseket, de nagy hangsúlyt fektetünk a duális képzésekre is. 37 alapszakon, 14 mesterszakon, 9 felsőoktatási szakképzésen, az osztatlan tanárképzésben 80 szakpáron érhetőek el szakjaink.

A felvételiről és a szakokról az információk az alábbi linken érhetők el: http://felvi.uni-eszterhazy.hu

 


< Vissza