Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Bemutatkoznak a mentorok

Utolsó módosítás: 2021. február 24.

Frissen indult interjúsorozatban mutatkoznak be azok az elkötelezett szakemberek, akik az EKE Jászberényi Campus különböző képzéseinek szakmai gondozásában vállalnak aktív szerepet.

Az egyetem Jászberényi Campusának oldalán található új sorozatban az intézmény négy szakjához kötődő gyakorlatok szakmai vezetőit ismerhetjük meg.

A Jászberény Város Önkormányzati Bölcsőde mentor csecsemő- és kisgyermeknevelőit, Nagy Alexandrát, Sebőkné Kis Zsuzsannát, Fózer Nikolettet és Borzák Juditot kérdeztük a hivatásuk szépségeiről, hitvallásukról és arról, hogy miért ajánlják a szakot a felvételizőknek.

A Jászberényi Központi Óvoda mentor óvodapedagógusai közül Kunné Darók Anikóval, Tarjániné Sárközi Valériával, Olajosné Rab Gabriellával és Kocsi Evelinnel beszélgettünk a motivációikról, a legkedvesebb óvodai történeteikről és a meghatározó főiskolai élményeikről.

A Jászsági Apponyi Albert Általános Iskola és AMI gyakorlatvezető mentorai, Esztrenga-Horváth Jánosné és Füzesiné Béres Margit, valamint a Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium gyakorlatvezető mentora, Titton Dóra a tanítói hivatás sokszínűségéről, az utóbbi időszak változásairól és a hallgatók gyakorlati munkájáról osztották meg velünk tapasztalataikat.

A Szent István Körúti EGYMI Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskolából Bárcziné Kulcsár Júlia intézményvezető gyógypedagógus és Gergelyné Ádám Ildikó mentor gyógypedagógus mutatta be a szakma specifikumait a napi nehézségeken és örömökön keresztül.

A sorozat Magyar Ágnes és Sinka Annamária ötlete alapján és szerkesztésében, Kisné Bernhardt Renáta és Furcsa Laura közreműködésével valósult meg.

 

 


< Vissza