Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Az EHÖK irodavezetőjének szoríthatunk az Exatlonban

Utolsó módosítás: 2021. január 19.

Kővári Viktor, az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat irodavezetője a Kihívók között szerepel az Exatlon Hungary versenyben.

Kővári Viktor 2009-ben kezdte meg felsőfokú tanulmányait az Eszterházy Károly Egyetem falai között Intézményi kommunikátor szakon - idézi fel az Egyetem Hallgatói Önkormányzatának weboldala. Ezt követően pedig Informatikus könyvtárosként szerezte meg második diplomáját is. Már tanulmányai kezdetétől aktívan látta el a hallgatói érdekképviseletet. 2016-tól napjainkig az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat irodavezető pozícióját tölti be.

Az évek során ezen kívül rengeteg projekt köthető a nevéhez. A Mr és Miss Eszterházy főszervezője, az EKE SHOP arca, az Eszterházy Kedvezménykártya koordinátora.

Kővári Viktor bemutatkozó videójában elárulta: élete eddigi legnagyobb sikerének azt tartja, hogy megalakította az Eszterházy SC röplabda-szakosztályát.

Az EHÖK irodavezetője már az első napján bizonyította, hogy az Exatlon Hungaryben van a helye, ugyanis Bors Máté elől sikerült ellopnia egy pontot.

 

Fotók: TV2

 


< Vissza