Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Angyalműhely 5.0

Utolsó módosítás: 2017. december 20.

Az Angyalműhely idei jótékonysági akciója a Heves Megyei Gyermekvédelmi Központ Egri Gyermekotthonában élő gondozottjait támogatta.

Több mint 100 cipősdoboznyi ajándékot gyűjtöttek össze az Angyalműhely szorgos segítői az idei, immáron ötödik gyűjtés alkalmával. A Gyakorló diákjai – a Líceumban dolgozók hozzájárulásával- idén is kitettek magukért, hiszen mindkét épületben rengeteg játékot, írószereket, ruhaneműt, édességet adományoztak a Heves Megyei Gyermekvédelmi Központ Egri Gyermekotthonában élő gondozottak számára.


Istványiné Perge Gabriella, az egri gyermekotthon vezetője egy tündéri kislány kíséretében érkezett a Bakróczy úti épületbe és nagy örömmel fogadta a szívből jövő ajándékokat. Hálájuk jeleként egy, a gyerekek által készített képeslapot és sok-sok szeretetet adott át a tanulóknak. Elmondta: a gyerekek minden apróságnak nagyon örülnek, az összegyűlt csomagokból valószínűleg a lakóotthonokban élőknek is jut egy kis meglepetés.


Köszönet illeti az Angyalműhely idei segítőit, valamint az őket koordináló pedagógusok, Nagy Diána Linda és Párkányi István áldozatos munkáját.


< Vissza