Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

A legszebb tíz között végzett Magicz Mirtill

Utolsó módosítás: 2018. július 13.

Egyetemünk óvodapedagógus szakos hallgatója, Magicz Mirtill a legszebb tíz lány közé jutott a Magyarország Szépe vasárnapi döntőjében. Mirtill motivációjáról és a versenyről is mesélt.

A húszéves Magicz Mirtill elárulta, 12-13 éves korától fotómodellkedik. Friss élményei közül kiemelte azt az április végi egri szépségversenyt, amin második helyezést sikerült elérnie. Bevallotta: ekkor nagyon elkeseredett, mert mindvégig azt érezte, hogy maximális teljesítményével akár meg is nyerheti a megmérettetést. Végül azonban épp ennek hatására jelentkezett a Magyarország Szépére, aminek a castingja – mint utólag kiderült – azon a napon volt, amikor az egri alverseny országos döntője. Ekkor már érezte, nincsenek véletlenek: azért kellett másodiknak lennie az egri versenyen, hogy el tudjon menni a castingra. Ezen a válogatón sikerült is bejutnia a legszebb húsz versenyző közé.

Kérésünkre elmesélte, hogy a kéthetes felkészítőtáborban Miss Sport, Miss Bikini, Miss Beauty Face és Miss Talent alversenyen kellett bizonyítaniuk, ahol négy lány még kiesett közülük, így csak 16-an jutottak el az élő adásig. A vasárnapi showban fordulónként két lány esett ki, de Mirtill eljutott az első tízig.

Rövid élménybeszámolójában megosztotta velünk azt is, nehéz volt minden nap hajnalok hajnalán kelnie edzeni, majd azt követően akár éjfél után is próbálni a koreográfiát, s mindössze napi hat óra alvással a legjobban teljesítenie. Mégis úgy fogalmazott, az egész egy életre szóló élmény volt számára. A mélypontokban a lányok segítették egymást, nagyon jó csapat alakult ki annak ellenére is, hogy egymás ellenfelei voltak.

Mirtill hangsúlyozta: sok barátnővel, vidámsággal, megannyi impulzussal gazdagodott. A legszebb tíz lány közé bejutni hatalmas elismerés és élmény számára, így hát egyáltalán nincs elkeseredve. Azt, hogy később mivel is szeretne foglalkozni, még nem döntötte el, sok területen kipróbálja magát, így mindig új helyekre nyer bepillantást. Nyitott minden lehetőségre és imádja Budapestet, mert minden alkalommal magával ragadja a nyüzsgés és a megannyi lehetőség.

Főoldali fotó: Borzi Vivien

Cikk fotók: Magyarország Szépe


< Vissza