Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Főszerepben a gyógynövények

Utolsó módosítás: 2019. október 15.

Tiszteletbeli főiskolai tanárunk Szabó György, a bükki füvesember 13 évvel ezelőtt hívta életre a Bükkszentkereszti Gyógynövénynapokat, ami, mára hazánk legnagyobb gyógynövényes rendezvénye lett. A Gyöngyösi Károly Róbert Campus Gyógynövény Klub 8 évvel ezelőtt csatlakozott a programhoz. Idén gyógynövény-ismereti játékra és herba bemutatóra várjuk az érdeklődőket.

Töltsenek el egy hétvégét Bükkszentkereszten ismeretszerzéssel, túrázással, testük-lelkük tudatos építésével! A rendezvény idei mottója, ,,Szívvel-lélekkel, gyógynövényekkel" tökéletesen kifejezi azt a fáradhatatlan lelkesedéssel végzett ismeretterjesztő munkát, amit a 91 éves Szabó Gyuri bácsi és fitoterapeuta lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa végeznek.

Időpont: 2019. július 13-14.
Helyszín: Bükkszentkereszt

A XIII. Bükkszentkereszti Gyógyövénynapokra NINCS BELÉPŐ. Az előadásokon, mozgásórákon, egészségügyi szűréseken, személyre szabott tanácsadásokon ingyen lehet részt venni. (Csupán a gyógymasszázs kezeléseknek és a gyógynövénykert-látogatásnak, valamint a túrának van jelképes honoráriuma.)

A programokról és a részletekről itt tájékozódhatnak.

 


< Vissza