Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Eszterházy Károly Emlékérmes Horváth Tímea

Utolsó módosítás: 2020. április 24.

Eszterházy Károly Emlékérmet vehetett át Horváth Tímea az AVK dékáni hivatalvezetője az egyetem évzáró karácsonyi ünnepségén.


Mióta dolgozol az egyetemen? Hogyan kerültél ide és mi a munkád pontosan?
2002-ben kezdtem el dolgozni az Eszterházy Károly Egyetem jogelőd intézményében, a Károly Róbert Főiskolán. Pályázat útján kerültem ide és manager asszisztensként kezdtem el dolgozni az akkori Kutató, Fejlesztő Központban, majd kutatási ügyintézőként folytattam, melynek során a különböző pályázati projektek teljes ügyvitel-szervezés feladatait én láttam el. Nagyon fontosnak tartom a folyamatos tanulást, fejlődést, ezért 2007-ben közgazdász diplomát szereztem gazdálkodási szakon (marketing szakirányon), majd 2019-ben okleveles közgazdász mesterdiplomát vezetés és szervezés szakon. Három éve töltöm be az Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar, Dékáni Hivatal hivatalvezetői pozícióját. Feladatom többek között a dékán hatáskörébe tartozó hallgatói ügyekkel kapcsolatos feladatok elvégzése, koordinálása, valamint oktatásszervezéssel kapcsolatos ügyviteli feladatok ellátása. A karhoz kapcsolódó képzések igazgatási, ügyviteli és nyilvántartási tevékenységének irányítása, tantervek aktualizálásában való közreműködés, tanulmányi félévek indításával és zárásával kapcsolatos tevékenység koordinálása.

Miért szeretsz itt dolgozni? Mi az, ami motivál a munkában?
A campuson dolgozók szinte már egy nagy családot alkotnak, mindenki ismer mindenkit. Azért is szeretek itt dolgozni, mert a másfél évtized alatt a kollegiális kapcsolat helyett sokakkal inkább már baráti viszonyt ápolunk. Jó a közösség, a vezetőség és a munkámat is szeretem. Az itt töltött évek alatt több területen is kipróbálhattam magam, igyekeztem mindenhol a legjobb tudásom szerint megfelelni és úgy érzem, ezt észrevették és értékelték is. Tulajdonképpen ez az, ami motivál: az érzés, hogy tudom, jó munkát végzek! A jó eredmény tudata és a munkahelyi elégedettség pedig még nagyobb teljesítményekre sarkall. Éppen ezért hihetetlenül sokat jelent ez az elismerés, és be kell vallanom nagyon meglepett, de szívet melengető érzés is egyben, mert ez egy visszaigazolás arról, hogy jól végzem a munkám és elégedettek velem!

Mit csinálsz a szabadidődben? Mi az, ami feltölt?
Szabadidőmet a családommal, gyermekeimmel töltöm. Két gyönyörű lányom van, mindketten általános iskolások. Hétvégenként szeretünk kirándulni, túrázni a Mátrában, ám gyakran állunk hárman lányok a konyhapultnál is! Imádunk sütni-főzni, ugyanis Nóri és Alíz igazi kis kukták, sokszor próbálunk ki új recepteket, amelyeket ők választanak ki, de van már jó néhány bevált süteményünk is, amelyeket szeretünk elkészíteni.


< Vissza