Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Sikeres nyílt nap a Gyöngyösi Károly Róbert Campuson

Utolsó módosítás: 2017. december 04.

Az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusa 2017. december 4-én tartotta nyílt napját, ahol közel 300 érdeklődő jelent meg.

A nyílt nap hagyományosan campus „T" előadójában kezdődött, ahol Dr. Bujdosó Zoltán campus főigazgató, campusokért felelős mb. rektorhelyettes, valamint Kalóné Szűcs Erzsébet oktatási igazgató köszöntötték az érdeklődőket.

A program Lakatos Márk mesteroktató előadásával folytatódott, aki a 2018. évi felsőoktatási felvételi eljárásról, valamint az egyetem és a campus képzési kínálatáról, pontszámításról és határidőkről tartott előadást.

Az idei évben a Gyöngyösi Károly Róbert Campus nyílt napja, az intézmény aulájában Börzével folytatódott, ahol a képzési kínálattal, duális képzési partnerekkel és valamennyi egyetemi campus által kínált szakokkal ismerkedhettek az érdeklődők.

A diákok a nyílt nap további részében még több információt kaphattak a hallgatói életről, ösztöndíjakról, juttatásokról, Erasmus+ programról, de megismerkedhettek a GYKRC Nyelvvizsgaközponttal, a campus öntevékenyköreivel, valamint személyes tanácsadáson is részt vehettek az Oktatási Iroda jóvoltából. A Hallgatói Önkormányzat segítségével lehetőség adódott körbejárni a Gyöngyösi Campust, valamint megtekinteni a Károly Róbert Diákhotelt is.

A nyílt nap keretein belül párhuzamosan Felsőoktatási Felvételi Fórumra is sor került dr. Bakos Károly, az Oktatási Hivatal szakmai főtanácsadójának részvételével, és amelyen a közoktatási intézmények munkatársai tájékozódhattak a 2018. évi felvételi eljárásról.

A Gyöngyösi Károly Róbert Campus 2018. január 22-én 10.00-kor ismét nyílt napot tart a felvételiző diákok számára, valamint felvételi tájékozató napokkal várja az érdeklődőket 2018. január 13-án és február 2-án!

 

Fotó: Lénárt Dóra


< Vissza